Fiskegryte med Snøfrisk

Fiskegryte med Snøfrisk

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Snøfrisk setter en veldig god smak på denne enkle fiskegryten, og både hvit og rød fisk passer ypperlig. Server gjerne en god salat og kokt ris til.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl ris
2 ss TINE Meierismør
1 stk hakket rød paprika
1 stk liten purre i strimler
1 fedd finhakket hvitløk
3 dl TINE Matfløte
1 beger Snøfrisk® Naturell
1 ts salt
1 ts pepper
2 ts sitronsaft
600 g fiskefilet (torsk, sei, laks eller ørret)
2 ss frisk, hakket basilikum

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Smelt smør i en gryte, og fres paprika og purre sammen med hvitløk.
    3. Hell i matfløte og Snøfrisk, og rør slik at Snøfrisken løser seg opp. Ha i salt, pepper, sitronsaft og legg porsjonsstykker av fisken oppå.
      Tips!

      Du kan gjerne bruke Snøfrisk Dill i stedet for naturell.

    4. La det trekke til fisken er ferdig, ca. 8 - 10 minutter. Dryss over frisk basilikum.
      Tips!

      Server gjerne kokt ris og en god salat til.

Kommentar

Kommentarer

  • janegilr

    3 år siden
    Hvis du brukar kvitfisk, pass på å kjøpe fersk fisk av bra kvalitet (ikkje aluminiumspakka loin o.l.)

    Kommenter  (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei, Man bør alltid bruke fisk av god kvalitet når man skal lage fiskemiddager :) Enten man kjøper fisk direkte av fiskeren eller man kjøper de aluminiumspakkede i dagligvarebutikken, så kan kvaliteten variere - så jeg vil nok ikke si at den ene er verre enn den andre, men her må man bruke øynene og dersom man har mulighet til det - nesen :)

      Kommenter  (10)


Det er mye kjærlighet i god mat