Fiskegryte med Snøfrisk

Fiskegryte med Snøfrisk

4
  • Enkel
  • 20 min
Snøfrisk setter en veldig god smak på denne enkle fiskegryten, og både hvit og rød fisk passer ypperlig. Server gjerne en god salat og kokt ris til.

Ingredienser

3 dl ris
2 ss TINE Meierismør
1 stk hakket rød paprika
1 stk liten purre i strimler
1 fedd finhakket hvitløk
3 dl TINE Matfløte
1 beger Snøfrisk® Naturell
1 ts salt
1 ts pepper
2 ts sitronsaft
600 g fiskefilet (torsk, sei, laks eller ørret)
2 ss frisk, hakket basilikum

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    2. Smelt smør i en gryte, og fres paprika og purre sammen med hvitløk.
    3. Hell i matfløte og Snøfrisk, og rør slik at Snøfrisken løser seg opp. Ha i salt, pepper, sitronsaft og legg porsjonsstykker av fisken oppå.
      Tips!

      Du kan gjerne bruke Snøfrisk Dill i stedet for naturell.

    4. La det trekke til fisken er ferdig, ca. 8 - 10 minutter. Dryss over frisk basilikum.
      Tips!

      Server gjerne kokt ris og en god salat til.

Kommentarer

  • janegilr

    4 år siden
    Hvis du brukar kvitfisk, pass på å kjøpe fersk fisk av bra kvalitet (ikkje aluminiumspakka loin o.l.)

     (2)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      4 år siden
      Hei, Man bør alltid bruke fisk av god kvalitet når man skal lage fiskemiddager :) Enten man kjøper fisk direkte av fiskeren eller man kjøper de aluminiumspakkede i dagligvarebutikken, så kan kvaliteten variere - så jeg vil nok ikke si at den ene er verre enn den andre, men her må man bruke øynene og dersom man har mulighet til det - nesen :)

       (10)

      • Anette

        2 måneder siden
        Dette er en favoritt her hjemme. Ett lite tips, er å tilsette ferske reker på slutten koketiden, det setter virkelig god smak😋

         (0)

        • Marit , Kokk og Kundekonsulent

          2 måneder siden
          Høres nydelig ut, Anette! :D

           (0)


Det er mye kjærlighet i god mat