Fiskeform med rød pesto

Fiskeform med rød pesto

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 40 min
I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g torskefilet
1 ts salt
¼ ts pepper
3 dl TINE Matfløte
1 dl tomatpesto (rød pesto)
2 ss hakket persille
1 dl Jarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

    1. Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.
    2. Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.
    3. Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.
Tips!

Variér smaken ved å bytte ut Jarlsberg med en annen smakfull ost. Hva med TINE Revet Ost 4 Oster?

Kommentar

Kommentarer

  • May Hammer

    3 år siden
    Dette var en fantastisk god oppskrift! Denne vil vi bruke flere ganger. Ungene elsket det!

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei May, Det er svært hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (4)


Det er mye kjærlighet i god mat