
Fiskeform med rød pesto
Enkel•40 min min
I denne oppskriften på fiskeform med rød pesto baker vi hvit fisk sammen med urter og revet ost. Dette er en enkel måte å tilberede fisk på i hverdagen, og resultatet blir smakfullt. Server gjerne med kokt ris og grønnsaker til.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 gtorskefilet
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
3 dl
-
1 dltomatpesto (rød pesto)
-
2 sshakket persille
-
1 dlRevet JARLSBERG® eller annen god gulost
Slik gjør du det
-
1
Vask og tørk fisken. Del fisken i porsjonsbiter og strø på salt og pepper. Legg fisken i en ildfast form.
-
2
Visp sammen fløte og tomatpesto. Hell det over fisken. Strø ost og persille over.
-
3
Stek formen midt i ovnen ved 225 °C i ca 20 minutter til fisken er gjennomstekt og osten har smeltet. Server gjerne kokt ris og og lettkokte grønnsaker til.