Fiskebollesmørbrød med bacon

Fiskebollesmørbrød med bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Stekte fiskeboller med sprøstekt bacon og salat er raskt og enkelt å lage. En sikker vinner for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g bacon i skiver
4 ss mykt TINE Meierismør
3 ss hvetemel
2 ½ dl kraft fra fiskebolleboks
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 boks fiskebolle
4 stk salatblader
4 skiver grovbrød

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft.
    2. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt i stekeovnen.
    3. Smelt halvparten av smøret i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
    4. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
    5. La sausen småkoke i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
    6. Ha resten av smøret i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne. Legg opp salat, stekte fiskeboller og bacon på hver brødskive. Hell over litt saus og server.
Tips!

Legg baconskivene over på en tallerken med kjøkkenpapir etter stekingen, slik at overflødig fett renner av og de holder seg sprø.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat