Fiskebollesmørbrød med bacon
Enkel•20 min min
Stekte fiskeboller med sprøstekt bacon og salat er raskt og enkelt å lage. En sikker vinner for hele familien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 gbacon i skiver
-
4 ssmykt TINE® Meierismør
-
3 sshvetemel
-
2 ½ dlkraft fra fiskebolleboks
-
1 dl
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 boksfiskebolle
-
4 stksalatblader
-
4 skivergrovbrød
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft.
-
2
Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt i stekeovnen.
-
3
Smelt halvparten av smøret i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
-
4
Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
-
5
La sausen småkoke i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
-
6
Ha resten av smøret i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne. Legg opp salat, stekte fiskeboller og bacon på hver brødskive. Hell over litt saus og server.