
Fiskeboller med bacon og bønner
Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
- 2
Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.
- 3
Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
- 4
La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
- 5
Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
- 6
Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



