Skip to main content

Fiskeboller med bacon og bønner

Enkel
30min

Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til.

4.0
(14)
Next ImageFiskeboller med bacon og bønner

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
mellomstore potet
200 g
baconskive
3 ss
hvetemel
2.5 dl
kraft fra fiskebolleboks
0.5 ts
revet muskat
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 boks
fiskebolle
200 g
aspargesbønne

Fremgangsmåte

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.

  3. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.

  4. La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.

  5. Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.

  6. Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter