Skip to main content

Fisk i karri

Enkel
30min

Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

3.8
(51)
Next ImageFisk i karri

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
solsikkeolje
2 stk
løk
4 stk
hvitløksfedd
2 ss
karri
2 dl
kokosmelk
3 ss
mangochutney
2 dl
vann
240 g
ris
700 g
torskefilet uer eller breiflabb

Fremgangsmåte

  1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.

  2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.

  3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.

  4. Kok ris etter anvisning på pakken.

  5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter