Fisk i karri

(35)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 sssolsikkeolje
2 stkløk
4 stkhvitløksfedd
2 sskarri
2 dlkokosmelk
3 ssmangochutney
2 dlvann
240 gris
700 gtorskefilet uer eller breiflabb
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.
    2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.
    3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.
    4. Kok ris etter anvisning på pakken.
    5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Kommentarer

  Legg til kommentar