Fisk i karri

Fisk i karri

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss solsikkeolje
2 stk løk
4 stk hvitløksfedd
2 ss karri
2 dl kokosmelk
3 ss mangochutney
2 dl vann
240 g ris
700 g torskefilet uer eller breiflabb

Slik gjør du det

    1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.
    2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.
    3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.
    4. Kok ris etter anvisning på pakken.
    5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat