Fisk i karri
Enkel•30 min min
Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 sssolsikkeolje
-
2 stkløk
-
4 stkhvitløksfedd
-
2 sskarri
-
2 dlkokosmelk
-
3 ssmangochutney
-
2 dlvann
-
240 gris
-
700 gtorskefilet uer eller breiflabb
Slik gjør du det
-
1
Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.
-
2
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.
-
3
Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.
-
4
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
5
Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.