Håndkle og blad
Fisk i karri
(4141)

Fisk i karri

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 sssolsikkeolje
2 stkløk
4 stkhvitløksfedd
2 sskarri
2 dlkokosmelk
3 ssmangochutney
2 dlvann
240 gris
700 gtorskefilet uer eller breiflabb
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.
    2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.
    3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.
    4. Kok ris etter anvisning på pakken.
    5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat