Håndkle og blad
Fiskefrikadeller med remulade
(1818)

Fiskefrikadeller med remulade

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet:

1 posefrosne potetbåt eller potetskiver

Fiskefrikadeller:

500 gfiskefilet uten skinn og bein
½ tssalt
3 ssrevet løk
1 stkegg
2 sshvetemel
1 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 ssTINE Meierismør til steking

Remulade:

1 dlsylteagurk
2 sskapers
1 dlmajones
2 ssKesam® Original eller TINE Lettrømme
½ tssukker
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Tilbered potet etter anvisningen på pakken.
    1. Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.
    2. Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.
    1. Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.
Blått hjerte
Tips!

Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat