Fiskefrikadeller med remulade

Fiskefrikadeller med remulade

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet:

1 pose frosne potetbåt eller potetskiver

Fiskefrikadeller:

500 g fiskefilet uten skinn og bein
½ ts salt
3 ss revet løk
1 stk egg
2 ss hvetemel
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 ss TINE Meierismør til steking

Remulade:

1 dl sylteagurk
2 ss kapers
1 dl majones
2 ss Kesam® Original eller TINE Lettrømme
½ ts sukker

Slik gjør du det

    1. Tilbered potet etter anvisningen på pakken.
  1. Fiskefrikadeller:

    1. Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.
    2. Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.
  2. Remulade:

    1. Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.
Tips!

Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat