Fiskefrikadeller med remulade
Enkel•40 min min
Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potet:
-
1 posefrosne potetbåt eller potetskiver
Fiskefrikadeller:
-
500 gfiskefilet uten skinn og bein
-
½ tssalt
-
3 ssrevet løk
-
1 stkegg
-
2 sshvetemel
-
1 dl
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
Remulade:
-
1 dlsylteagurk
-
2 sskapers
-
1 dlmajones
-
2 ssKesam® Naturell eller TINE Lettrømme
-
½ tssukker
Slik gjør du det
-
1
Tilbered potet etter anvisningen på pakken.
Fiskefrikadeller:
-
2
Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.
-
3
Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.
Remulade:
-
4
Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.