Skip to main content

Fiskefrikadeller med remulade

Enkel
40min

Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

3.8
(31)
Next ImageFiskefrikadeller med remulade

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet:

1 pose
frosne potetbåt eller potetskiver

Fiskefrikadeller:

500 g
fiskefilet uten skinn og bein
0.5 ts
salt
3 ss
revet løk
1 stk
egg
2 ss
hvetemel
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Remulade:

1 dl
sylteagurk
2 ss
kapers
1 dl
majones
2 ss
Kesam® Naturell eller TINE Lettrømme
0.5 ts
sukker

Fremgangsmåte

  1. Tilbered potet etter anvisningen på pakken.

Fiskefrikadeller:

  1. Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.

  2. Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.

Remulade:

  1. Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter