
Fiskefrikadeller med remulade
Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet:
Fiskefrikadeller:
Remulade:
Fremgangsmåte
- 1
Tilbered potet etter anvisningen på pakken.
Fiskefrikadeller:
- 2
Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.
- 3
Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.
Remulade:
- 4
Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.
Tips
Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



