
Terteskjell med fiskepudding i hvit saus
Enkel•20 min min
Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.
Ingredienser
Antall porsjoner
Hvit saus
-
2 ss
-
2 sshvetemel
-
4 dlTINE® Helmelk 3,5 % fett eller Lett
-
¼ tsmuskat
-
1 tssalt
-
½ tshvit pepper
Terteskjell med fyll
-
8 stkterteskjell
-
500 gfiskepudding i terninger, ev. fiskeboller
-
1 dlerter
-
100 gpillede reker eller krepsehaler
-
1 dlfrisk, hakket dill
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør og rør inn mel. Spe med litt og litt av melken, og rør til sausen er jevn. Smak til med muskat, salt og pepper.
Terteskjell med fyll
-
2
Varm gjerne terteskjell i et par minutter på rist i stekeovnen ved 150 °C. Dette er ikke avgjørende for sluttresultatet.
-
3
Skjær fiskepudding i passe store biter.
-
4
La erter få et oppkok i lettsaltet vann. Rør fiskepudding og erter inn i den hvite sausen.
-
5
Fyll fiskestuingen i terteskjellene like før servering. Dryss over reker og finhakket dill.