Terteskjell med fiskepudding i hvit saus
Det er på tide å blåse støv av denne overraskende gode klassikeren, og fylle terteskjell med fiskepudding i hvit saus.

Ingredienser
Hvit saus
Terteskjell med fyll
Slik gjør du
- 1Smelt smør og rør inn mel. Spe med litt og litt av melken, og rør til sausen er jevn. Smak til med muskat, salt og pepper. 
Terteskjell med fyll
- 2Varm gjerne terteskjell i et par minutter på rist i stekeovnen ved 150 °C. Dette er ikke avgjørende for sluttresultatet. 
- 3Skjær fiskepudding i passe store biter. 
- 4La erter få et oppkok i lettsaltet vann. Rør fiskepudding og erter inn i den hvite sausen. 
- 5Fyll fiskestuingen i terteskjellene like før servering. Dryss over reker og finhakket dill. 
Tips
Terteskjell er fine som forrett. Fyll dem med for eksempel tomatsalat, røkelaks og eggerøre, skinke og ostesaus eller noe annet godt.





