Skip to main content

Orientalske fiskeboller

Middels
35min

Trenger du variasjon til fiskebollemiddagen? Da er fiskeboller med denne smaksrike orientalske sausen et veldig godt alternativ. Karri, ananas, selleri sammen med rosiner og peanøtter fører deg rett inn i 1001 natt.

4.1
(14)
Next ImageOrientalske fiskeboller

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ts
karri
1 ss
hvetemel
3 dl
fiskebuljong eller fiskebollekraft
0.5 ts
salt
1 ts
nykvernet pepper
3 stilk
selleri i biter
1 boks
ananas i biter
500 g
fiskebolle
1 dl
rosiner
0.5 dl
usaltede peanøtter

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret, rør inn karrien og la det surre et par minutter. Rør inn hvetemel og spe med kraft og melk til en jevn saus. La sausen koke et par minutter. Smak godt til med salt og pepper.

  2. Ha i selleri og ananas og kok opp. Tilsett fiskebollene og la dem bli varme. Ha i peanøtter og rosiner til slutt. Server med kokt ris og brokkoli. Oppskriften er fra kokeboken: Mat på norsk

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter