Orientalske fiskeboller

(12)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Trenger du variasjon til fiskebollemiddagen? Da er fiskeboller med denne smaksrike orientalske sausen et veldig godt alternativ. Karri, ananas, selleri sammen med rosiner og peanøtter fører deg rett inn i 1001 natt.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør
2 tskarri
1 sshvetemel
3 dlfiskebuljong eller fiskebollekraft
3 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ tssalt
1 tsnykvernet pepper
3 stilkerselleri i biter
1 boksananas i biter
500 gfiskeboller
1 dlrosiner
½ dlusaltede peanøtter
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret, rør inn karrien og la det surre et par minutter. Rør inn hvetemel og spe med kraft og melk til en jevn saus. La sausen koke et par minutter. Smak godt til med salt og pepper.
    2. Ha i selleri og ananas og kok opp. Tilsett fiskebollene og la dem bli varme. Ha i peanøtter og rosiner til slutt. Server med kokt ris og brokkoli. Oppskriften er fra kokeboken: Mat på norsk
 Les kommentarer (1)

Kommentarer

  Legg til kommentar