Orientalske fiskeboller

Orientalske fiskeboller

Kommentarer 1
  • Middels
  • 35 min
Trenger du variasjon til fiskebollemiddagen? Da er fiskeboller med denne smaksrike orientalske sausen et veldig godt alternativ. Karri, ananas, selleri sammen med rosiner og peanøtter fører deg rett inn i 1001 natt.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss TINE Meierismør
2 ts karri
1 ss hvetemel
3 dl fiskebuljong eller fiskebollekraft
3 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts salt
1 ts nykvernet pepper
3 stilker selleri i biter
1 boks ananas i biter
500 g fiskeboller
1 dl rosiner
½ dl usaltede peanøtter

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret, rør inn karrien og la det surre et par minutter. Rør inn hvetemel og spe med kraft og melk til en jevn saus. La sausen koke et par minutter. Smak godt til med salt og pepper.
    2. Ha i selleri og ananas og kok opp. Tilsett fiskebollene og la dem bli varme. Ha i peanøtter og rosiner til slutt. Server med kokt ris og brokkoli. Oppskriften er fra kokeboken: Mat på norsk
Kommentar

Kommentarer

  • Wenche Nielsen

    5 år siden
    Dette er en spennende og flott oppskrift.Den smaker også helt utrolig godt, med mye smak. Morsom å lage er den også, så bare prøv denne gode retten!

    Kommenter  (4)


Det er mye kjærlighet i god mat