Chilifiskeboller med ris og mango
Enkel•30 min min
Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.
Ingredienser
Antall stykker
-
800 gtorskefilet uten skinn og bein
-
1 stkegg
-
2 sschilipasta
-
½ stkpresset lime
-
¼ tssalt
-
½ tssukker
-
2 ssfiskesaus
-
1 stkvårløk
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 poserhurtigris
-
1 stkmango
-
4 sschilisaus
Slik gjør du det
-
1
Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
-
2
Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
-
3
Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
-
4
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
5
Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.