Skip to main content

Chilifiskeboller med ris og mango

Enkel
30min

Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

4.3
(21)
Next ImageChilifiskeboller med ris og mango

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

800 g
torskefilet uten skinn og bein
1 stk
egg
2 ss
chilipasta
0.5 stk
presset lime
0.25 ts
salt
0.5 ts
sukker
2 ss
fiskesaus
1 stk
vårløk
1 ss
TINE® Meierismør til steking
2 pose
hurtigris
1 stk
mango
4 ss
chilisaus

Fremgangsmåte

  1. Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.

  2. Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.

  3. Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.

  4. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  5. Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter