
Chilifiskeboller med ris og mango
Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
- 2
Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
- 3
Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
- 4
Kok ris etter anvisningen på pakken.
- 5
Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.
Tips
Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



