Chilifiskeboller med ris og mango

Chilifiskeboller med ris og mango

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

Ingredienser

Antall porsjoner

800 g torskefilet uten skinn og bein
1 stk egg
2 ss chilipasta
½ stk presset lime
¼ ts salt
½ ts sukker
2 ss fiskesaus
1 stk vårløk
1 ss TINE Meierismør til steking
2 poser hurtigris
1 stk mango
4 ss chilisaus

Slik gjør du det

    1. Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
    2. Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
    3. Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
    4. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    5. Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.
Tips!

Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat