Hjemmelagde fiskepinner m potetskiver

Hjemmelagde fiskepinner med potetskiver

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Fiskepinner er rask hverdagsmat. De er nesten like raske om du lager dem fra bunnen av, og vanvittig mye bedre. Server dem potetskiver og gjerne revne gulrøtter.

Ingredienser

Antall porsjoner

800 g torskefilet
3 dl knust cornflakes
2 stk egg
1 dl hvetemel
1 ts salt
½ ts nykvernet sort pepper
1 pose frosne potetbåt eller potetskiver
8 ss remulade eller annen dressing

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C, varmluft.
    2. Del fisken i "fiskepinnestore" biter. Ha cornflakes i en pose. Bruk en kjevle til å rulle over posen, og knus cornflakesen fint.
    3. Knekk eggene i en bolle, og visp litt raskt med en gaffel. Bland mel, salt og pepper i en bolle.
    4. Dypp fiskebitene i melet først, og sørg for at det kommer mel overalt på fisken. Dypp fiskebitene deretter i de piskede eggene, og til slutt i cornflakes.
    5. Legg bakepapir på et stekebrett. Legg så fiskepinnene på stekebrettet, og stek dem i 10-15 minutter.
    6. Lag potetene etter anvisning på posen.
    7. Server fiskepinnene med stekte potetskiver og ferdig remulade.
Tips!

Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Silvi Knudsen

    2 år siden
    Ikke nødvendig med hvetemel, bruk bare egg og deretter cornflakes ??????

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Silvi, I denne oppskriften har vi hvetemel da dette er en paneringsmetode. Du kan gjerne sløyfe melet om det er ønskelig :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat