Hjemmelagde fiskepinner m potetskiver

Hjemmelagde fiskepinner med potetskiver

2
  • Enkel
  • 30 min
Fiskepinner er rask hverdagsmat. De er nesten like raske om du lager dem fra bunnen av, og vanvittig mye bedre. Server dem potetskiver og gjerne revne gulrøtter.

Ingredienser

800 g torskefilet
3 dl knust cornflakes
2 stk egg
1 dl hvetemel
1 ts salt
½ ts nykvernet sort pepper
1 pose frosne potetbåt eller potetskiver
8 ss remulade eller annen dressing

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C, varmluft.
    2. Del fisken i "fiskepinnestore" biter. Ha cornflakes i en pose. Bruk en kjevle til å rulle over posen, og knus cornflakesen fint.
    3. Knekk eggene i en bolle, og visp litt raskt med en gaffel. Bland mel, salt og pepper i en bolle.
    4. Dypp fiskebitene i melet først, og sørg for at det kommer mel overalt på fisken. Dypp fiskebitene deretter i de piskede eggene, og til slutt i cornflakes.
    5. Legg bakepapir på et stekebrett. Legg så fiskepinnene på stekebrettet, og stek dem i 10-15 minutter.
    6. Lag potetene etter anvisning på posen.
    7. Server fiskepinnene med stekte potetskiver og ferdig remulade.
Tips!

Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen.

Kommentarer

  • Silvi Knudsen

    3 år siden
    Ikke nødvendig med hvetemel, bruk bare egg og deretter cornflakes ??????

     (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      3 år siden
      Hei Silvi, I denne oppskriften har vi hvetemel da dette er en paneringsmetode. Du kan gjerne sløyfe melet om det er ønskelig :) God matlaging!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat