Fiskepinner er rask hverdagsmat. De er nesten like raske om du lager dem fra bunnen av, og vanvittig mye bedre. Server dem potetskiver og gjerne revne gulrøtter.
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
800 g
torskefilet
3 dl
knust cornflakes
2 stk
egg
1 dl
hvetemel
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet sort pepper
1 pose
frosne potetbåt eller potetskiver
8 ss
remulade eller annen dressing
Slik gjør du
Tips
Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen.
Hjemmelagde fiskepinner med potetskiver
Enkel
30min
Fiskepinner er rask hverdagsmat. De er nesten like raske om du lager dem fra bunnen av, og vanvittig mye bedre. Server dem potetskiver og gjerne revne gulrøtter.
3.8
(85)
Ingredienser
800 g
torskefilet
3 dl
knust cornflakes
2 stk
egg
1 dl
hvetemel
1 ts
salt
½ ts
nykvernet sort pepper
1 pose
frosne potetbåt eller potetskiver
8 ss
remulade eller annen dressing
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dersom du ønsker mer smak på fiskepinnene, kan du tilsette revet parmesan i cornflaksen.