Fiskeboller med bacon og bønner

Fiskeboller med bacon og bønner

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk mellomstore poteter
200 g baconskiver
2 ss mykt TINE Meierismør
3 ss hvetemel
2 ½ dl kraft fra fiskebolleboks
1 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ ts revet muskat
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 boks fiskebolle
200 g aspargesbønner

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.
    3. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
    4. La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
    5. Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
    6. Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Veronica

    3 år siden
    Denne oppskriften var knallgod!

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Veronica, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat