Fiskeboller med bacon og bønner

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkmellomstore poteter
200 gbaconskiver
2 ssmykt TINE Meierismør
3 sshvetemel
2 ½ dlkraft fra fiskebolleboks
1 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ tsrevet muskat
¼ tssalt
¼ tspepper
1 boksfiskebolle
200 gaspargesbønner

Slik gjør du det

    1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    2. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.
    3. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
    4. La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
    5. Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
    6. Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.

Kommentarer

  Legg til kommentar