Fiskeboller med bacon og bønner
Enkel•30 min min
Fiskeboller og bacon er knallgodt sammen. Enkel og grei hverdagsmat med friske grønnsaker til.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkmellomstore poteter
-
200 gbaconskiver
-
2 ssmykt TINE® Meierismør
-
3 sshvetemel
-
2 ½ dlkraft fra fiskebolleboks
-
1 dl
-
½ tsrevet muskat
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 boksfiskebolle
-
200 gaspargesbønner
Slik gjør du det
-
1
Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
-
2
Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt.
-
3
Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
-
4
La sausen småkoke i ca. 5 min. Riv litt muskat på et rivjern. Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
-
5
Legg fiskeboller i sausen, og la det hele bli gjennomvarmt før servering.
-
6
Kok opp vann og litt salt i en liten kjele. Ha i aspargesbønner når vannet koker. La trekke et par minutter.