
Kyllingwraps med bønner
Enkel•20 min min
Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkgrillet kylling
-
3 stkvårløk
-
50 gsoltørkede tomater
-
100 gfetaost
-
2 dl
-
1 ss
-
400 gkidneybønner
-
4 stkstore tortillalefser
-
1 stkavokado
-
4 bladerromanosalat (romano)
Slik gjør du det
-
1
Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.
-
2
Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.
-
3
Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.
-
4
Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.
-
5
Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.