Kyllingwraps med bønner

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkgrillet kyllinger
3 stkvårløk
50 gsoltørkede tomater
100 gfetaost
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ssTINE Meierismør
400 gkidneybønner
4 stkstore tortillalefser
1 stkavokado
4 bladerromanosalat (romano)

Slik gjør du det

    1. Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.
    2. Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.
    3. Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.
    4. Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.
    5. Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.

Tips:

I stedet for lefser, kan du bruke potetlomper.

Kommentarer

  Legg til kommentar