Grilled cheese med pinnekjøtt

Grilled cheese med pinnekjøtt

0
8
Enkel25 min
Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.

  2. 2

    Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.

  3. 3

    Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.

  4. 4

    Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

  5. 5

    Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.

Del denne oppskriften: