Håndkle og blad
Grilled cheese med pinnekjøtt
(55)

Grilled cheese med pinnekjøtt

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8 skiverbrød
1 stkeple
¼ stkrødkål
2 sseddik
4 ssTINE Crème Fraîche Original
1 tssalt
1 sssukker
1 ssTINE Meierismør
4 tsDijonsennep
2 sshonning
8 skiverJarlsberg® Original
8 skiverØstavind®
8 skiverTINE norsk Edamer
50 gNorzola
8 dlrevet ferdigkokt pinnekjøtt
1 dlbrokkoli spirer
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.
    2. Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.
    3. Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.
    4. Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
    5. Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat