Grilled cheese med pinnekjøtt
Enkel•25 min10 min
Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 skiverbrød
-
1 stkeple
-
¼ stkrødkål
-
2 sseddik
-
4 ss
-
1 tssalt
-
1 sssukker
-
1 ss
-
4 tsDijonsennep
-
2 sshonning
-
8 skiver
-
8 skiver
-
8 skiver
-
50 g
-
8 dlrevet ferdigkokt pinnekjøtt
-
1 dlbrokkoli spirer
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.
-
2
Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.
-
3
Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.
-
4
Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
-
5
Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.