Grilled cheese med pinnekjøtt

Grilled cheese med pinnekjøtt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
  • 10 min
Ferdigkokt pinnekjøtt kan rives i biter og brukes i en skikkelig digg osteblings. Osten balanserer godt det salte kjøttet og du har perfekt dagen-derpå-mat.

Antall porsjoner

Ingredienser

8 skiver brød
1 stk eple
¼ stk rødkål
2 ss eddik
4 ss TINE Crème Fraîche Original
1 ts salt
1 ss sukker
1 ss TINE Meierismør
4 ts Dijonsennep
2 ss honning
8 skiver Jarlsberg® Original
8 skiver Østavind®
8 skiver TINE Norsk Edamer
50 g Norzola
8 dl revet ferdigkokt pinnekjøtt
1 dl brokkoli spirer

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 200 °C. Del eple i små terninger, finstrimle rødkål og mariner sammen med eddik, salt og sukker, minimum 10 minutter.
    2. Rist brødskivene i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på et stekebrett dekket med bakepapir.
    3. Bland dijonsennep, crème fraîche og honning, og smør halvparten av skivene med blandingen. Legg et par skiver ost på hver av skivene, også de uten sennepskrem.
    4. Fres pinnekjøttet raskt i en panne med smør og fordel utover halvparten av skivene, de med sennepskrem. Topp pinnekjøttet med resten av osten. Stek i ovnen i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
    5. Topp pinnekjøttskivene med syltet rødkål og brokkolispirer og legg den andre skiven på toppen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat