
Gartnersalat med rømmedressing
Gartnersalaten, eller aspargessalat om du vil, er ypperlig som tilbehør til kjøtt- eller fiskeretter. Den passer også godt til en sommerbuffet.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Aspargessalat
Rømmedressing med hvitløk
Fremgangsmåte
- 1
Knekk av nedre del av aspargesen og kok øverste del i lettsaltet vann i 2 - 3 minutter. Skyll aspargesen i kaldt vann. Skjær løk i tynne skiver. Skjær brødskiver i små terninger og stek dem gylne og sprø i smør. Avkjøl.
Tips
Du kan også kjøpe ferdige krutonger.
- 2
Rull osteskiver rundt aspargesen. Fordel spinat på fat, legg asparges med ost oppå. Dryss over løk i skiver, brødkrutonger og hakkede nøtter. Server med rømmedressing og godt brød til.
Rømmedressing med hvitløk
- 3
Finhakk hvitløk og bland den med rømme, sitronsaft, salt og pepper. La dressingen stå og trekke ca. ½ time før servering, da får den godgjort seg og smaker bedre.
Tips
Asparges og ost er en god og smakfull kombinasjon.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



