Middelhavssalat

Middelhavssalat

0
33
Enkel10 min
En herlig salat med smaker fra middelhavslandene. Med avokado, salatost og soltørkede tomater passer den godt til for eksempel spekemat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 240 ºC.

  2. 2

    Del opp paprika grovt. Ha oppkuttet paprika i en ildfast form sammen med soltørket tomat og olje fra salatosten. Stek i ovnen i 10 minutter til den får litt farge.

  3. 3

    Fordel salat på et fat. Del avokado i to, ta ut steinen og skjær avokado i skiver. Pensle med sitronsaft.

Salat

  1. 4

    Strimle rødløk. Ha over paprika, salatost og soltørket tomat på fatet.

    Tips

    Godt brød smaker nydelig til.

Tips

Fruktkjøttet til avokado endrer raskt farge når den kommer i kontakt med luft. For å beholde den grønne fargen er det lurt å presse litt sitron på avokadoen etter at den er delt og skåret i biter.

Del denne oppskriften: