Gartnersalat med rømmedressing

Gartnersalat med rømmedressing

0
11
Enkel15 min
Gartnersalaten, eller aspargessalat om du vil, er ypperlig som tilbehør til kjøtt- eller fiskeretter. Den passer også godt til en sommerbuffet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Aspargessalat

Rømmedressing med hvitløk

Slik gjør du det

  1. 1

    Knekk av nedre del av aspargesen og kok øverste del i lettsaltet vann i 2 - 3 minutter. Skyll aspargesen i kaldt vann. Skjær løk i tynne skiver. Skjær brødskiver i små terninger og stek dem gylne og sprø i smør. Avkjøl.

    Tips

    Du kan også kjøpe ferdige krutonger.

  2. 2

    Rull osteskiver rundt aspargesen. Fordel spinat på fat, legg asparges med ost oppå. Dryss over løk i skiver, brødkrutonger og hakkede nøtter. Server med rømmedressing og godt brød til.

Rømmedressing med hvitløk

  1. 3

    Finhakk hvitløk og bland den med rømme, sitronsaft, salt og pepper. La dressingen stå og trekke ca. ½ time før servering, da får den godgjort seg og smaker bedre.

Tips

Asparges og ost er en god og smakfull kombinasjon.

Del denne oppskriften: