Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Sprø, ovnsbakt chili-kylling

Enkel
1t

Denne koreanske vrien på fritert kylling, er både godt som hverdagsmiddag og som snacks foran tv-en. Spicy marinade av crème fraîche og chilisaus gjør kyllingen ekstra saftig og en deilig rømmedipp tar brodden av den hotte chilien. Perfekt kosemat!

3.9
(160)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

4 stk
kyllingfilet
1.5 dl
chilisaus
4 dl
griljermel, panko eller brødkrumme
1 dl
hvetemel
¼ ts
pepper
1 ts
paprikapulver
2 ss
solsikkeolje

Rømmedipp

2 stk
vårløk
2 ss
Sweet Chili saus

Slik gjør du

  1. Tips

    Ønsker du en sprøere skorpe kan du sette dem under grillelementene i 2-3 minutter. Du kan også fritere disse i olje framfor å steke dem i ovnen om du ønsker.

Tips

Server gjerne litt frisk salat og kimchi til for et fullverdig måltid.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter