Tips
#1: Brødet kan også skjæres i fingertykke staver og ristes i panne, gjerne påsmurt smør og hvitløk. Dypp bitene rett i ostemassen.
#2: I stedet for Jarlsberg, kan du for eksempel bruke Sveitser eller Norvegia. Velg gjerne en vellagret variant.
Antall porsjoner
4
Tips
Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan tilberedes i en vanlig gryte og helles over i fonduegryte ved servering. Baguetter, gjerne daggamle, er vanlig tilbehør. Som variasjon brukes cherrytomater, oliven, stangselleri, blomkålbuketter og eventuelt skinke eller rensede reker.

#1: Brødet kan også skjæres i fingertykke staver og ristes i panne, gjerne påsmurt smør og hvitløk. Dypp bitene rett i ostemassen.
#2: I stedet for Jarlsberg, kan du for eksempel bruke Sveitser eller Norvegia. Velg gjerne en vellagret variant.