
Brød med snadderfyll
Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Vinaigrette:
Fremgangsmåte
- 1
Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.
- 2
Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.
- 3
Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.
Vinaigrette:
- 4
Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.
- 5
Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.
Tips
Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



