Skip to main content

Brød med snadderfyll

Enkel
10min

Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

5.0
(3)
Next ImageBrød med snadderfyll

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
lite rundt brød
30 g
pinjekjerner
1 stk
pære
2 stk
ferske fiken
0.5 stk
galiamelon
0.5 stk
cantaloupemelon
1 bunt
reddik
1 dl
blandet salat
4 skiver
parmaskinke

Vinaigrette:

1 stk
hvitløksfedd
1 ss
persille
2 ss
balsamicoeddik
1 ss
honning
0.5 dl
god olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.

  2. Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.

  3. Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.

Vinaigrette:

  1. Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.

  2. Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter