tablecloth-basil
Pan Bagnat
(17)

Pan Bagnat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkbaguette
¼ stkslangeagurk
1 stkliten rødløk
1 stkstor tomat
150 gNorvegia® Original
1 tskapers
½ bokshermetisk tunfisk i olje
2 tsrødvinseddik
1 tsolivenolje (kan sløyfes)
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
      blue heart
      Tips!

      Lag brødrasp av restene.

    2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.
    3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.
    4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.
blue heart
Tips!

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff