Skip to main content

Pan Bagnat

Enkel
10min

Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

3.5
(20)
Next ImagePan Bagnat

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
baguette
0.25 stk
slangeagurk
1 stk
liten rødløk
1 stk
stor tomat
1 ts
kapers
0.5 boks
hermetisk tunfisk i olje
2 ts
rødvinseddik
1 ts
olivenolje (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.

  3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.

  4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter