placeholder image
0

Pan Bagnat

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkbaguette
¼ stkslangeagurker
1 stkliten rødløk
1 stkstor tomat
150 gNorvegia® Original
1 tskapers
½ boksertunfisk i olje herm
2 tsrødvinseddik
1 tsolivenolje (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

      Tips:

      Lag brødrasp av restene.

    2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.
    3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.
    4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.

Tips:

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer