Pan Bagnat

Pan Bagnat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk baguette
¼ stk slangeagurk
1 stk liten rødløk
1 stk stor tomat
150 g Norvegia® Original
1 ts kapers
½ boks hermetisk tunfisk i olje
2 ts rødvinseddik
1 ts olivenolje (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
      Tips!

      Lag brødrasp av restene.

    2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.
    3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.
    4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.
Tips!

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat