Pan Bagnat

Pan Bagnat

0
20
Enkel10 min
Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    baguette
  • ¼ stk
    slangeagurk
  • 1 stk
    liten rødløk
  • 1 stk
    stor tomat
  • 150 g
  • 1 ts
    kapers
  • ½ boks
    hermetisk tunfisk i olje
  • 2 ts
    rødvinseddik
  • 1 ts
    olivenolje (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips

    Lag brødrasp av restene.

  2. 2

    Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.

  3. 3

    Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.

  4. 4

    Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.

Tips

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Del denne oppskriften: