
Pan Bagnat
Enkel•10 min min
Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkbaguette
-
¼ stkslangeagurk
-
1 stkliten rødløk
-
1 stkstor tomat
-
150 g
-
1 tskapers
-
½ bokshermetisk tunfisk i olje
-
2 tsrødvinseddik
-
1 tsolivenolje (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.
Tips
Lag brødrasp av restene.
-
2
Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.
-
3
Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.
-
4
Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.