Luna kalkuna

Luna Kalkuna

Kommentarer 1
  • Enkel
  • 10 min
Rugbrød, endivesalat, avocado, pære og Norvegia. Unn deg litt luksus til frokost eller lunsj. Det kan også være et godt alternativ til den vanlige matpakken.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk endiviesalat eller hjertesalat
5 dråper olje
2 skiver godt rugbrød eller annet brød
1 ss TINE Meierismør
1 stk pære
½ stk avokado
4 skiver Norvegia® Fyldig eller annen god ost
50 g kalkunskinke

Slik gjør du det

    1. Finsnitt endivesalat og drypp over litt olje. Smør smør på brødskivene.
    2. Skjær pære og avocado i skiver og fordel på brødskivene. Legg på endivesalat, Norvegia og kalkunskiver.
    3. Dryss litt godt salt og nykvernet pepper over, gjerne med friske krydderurter på toppen.
Tips!

Du kan gjerne bruke stekt marinert kalkunkjøtt i stedet for kalkunpålegg.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Petter Martin

    6 år siden
    Jez, dette blir smørbrød som jeg skal ta på 17.mai feiringa!

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat