Skip to main content

Luna Kalkuna

Enkel
10min

Rugbrød, endivesalat, avocado, pære og Norvegia. Unn deg litt luksus til frokost eller lunsj. Det kan også være et godt alternativ til den vanlige matpakken.

4.8
(5)
Next ImageLuna Kalkuna

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
endiviesalat eller hjertesalat
5 dråper
olje
2 skiver
godt rugbrød eller annet brød
1 stk
pære
0.5 stk
avokado
4 skiver
Norvegia® Smaksrik eller annen god ost
50 g
kalkunskinke

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt endivesalat og drypp over litt olje. Smør smør på brødskivene.

  2. Skjær pære og avocado i skiver og fordel på brødskivene. Legg på endivesalat, Norvegia og kalkunskiver.

  3. Dryss litt godt salt og nykvernet pepper over, gjerne med friske krydderurter på toppen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan gjerne bruke stekt marinert kalkunkjøtt i stedet for kalkunpålegg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter