Luna Kalkuna
Rugbrød, endivesalat, avocado, pære og Norvegia. Unn deg litt luksus til frokost eller lunsj. Det kan også være et godt alternativ til den vanlige matpakken.
Enkel•10 min•2 personer
Ingredienser
- 0.5 stykk endiviesalat, eller hjertesalat
- 5 dråpe olje
- 2 skive godt rugbrød, eller annet brød
- 1 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk pære
- 0.5 stykk avokado
- 4 skive Norvegia® Smaksrik, eller annen god ost
- 50 g kalkunskinke
Slik gjør du
1
Finsnitt endivesalat og drypp over litt olje. Smør smør på brødskivene.
2
Skjær pære og avocado i skiver og fordel på brødskivene. Legg på endivesalat, Norvegia og kalkunskiver.
3
Dryss litt godt salt og nykvernet pepper over, gjerne med friske krydderurter på toppen.
TipsDu kan gjerne bruke stekt marinert kalkunkjøtt i stedet for kalkunpålegg.