Morsomme reinsdyroster
Her har vi laget små ostebiter formet som reinsdyr, eller kanskje ser det mer ut som små mus? 1 porsjon holder til ca. 16 reinsdyr.
Enkel•15 min•1 personer
Ingredienser
- 1 stykk Dovre Norsk Brie, eller Camembert
- 32 stykk pepperkorn
- 16 stykk tørket ferske tranebær
- 32 stykk små saltkringle (pretzel)
Slik gjør du
1
Del osten i 2 på langs. Skjær hver del inn i 8 like store trekantstykker. Gjør et lite snitt ytterst i begge kantene for å få festet "geviret".
2
Trykk ned to pepperkorn som øyne. Helt nederst på spissen plasserer du et tørket tranebær som ekte Rudolf-nese.
3
Server gjerne reinsdyrosten med god kjeks.
TipsBytt gjerne ut pepperkornene med noe mildere, for eksempel tørket blåbær eller korinter (små rosiner).