
Nisselue-brownies
Pynt små brownies med nisseluer! Disse blir garantert en storfavoritt i julen. Her har vi stanset ut biter av brownie og toppet de med kremostkrem og bringebær.

Ingredienser
Antall porsjoner
Brownies
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften på brownies trenger du en liten langpanne på ca. 25x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Smelt smør i en kjele. Bryt sjokolade i biter og la det smelte i smøret.
- 3
Bland sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kanel i en bolle.
- 4
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland først det tørre i eggedosisen, deretter smør- og sjokoladeblandingen.
- 5
Hell deigen i en bakepapirkledd langpanne. Fordel hakkede valnøtter over deigen og stek brownies-kaken midt i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist
Tips
Brownies skal være litt klissete i midten.
Nisseluebrownies
- 6
Stikk eller skjær ut runde browniesbiter, ca. en munnfull.
- 7
Nisseluer: Pisk sammen kremost og vaniljesukker til smørbar konsistens. Ha ostekremen i en sprøytepose og topp browniesbitene med kremen. Sett på bringebær og sprøyt en liten kule på toppen av bringebæret for å lage dusk på lua.
Tips
Hvis du ikke har sprøytepose, kan du bruke en vanlig brødpose som du klipper et lite hull i hjørnet på.
Tips
Friske bær og litt pisket krem eller is smaker også godt til brownien.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



