Nisselue-brownies
Pynt små brownies med nisseluer! Disse blir garantert en storfavoritt i julen. Her har vi stanset ut biter av brownie og toppet de med kremostkrem og bringebær.

Ingredienser
Brownies
Slik gjør du
- 1Til denne oppskriften på brownies trenger du en liten langpanne på ca. 25x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 200 °C. 
- 2Smelt smør i en kjele. Bryt sjokolade i biter og la det smelte i smøret. 
- 3Bland sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kanel i en bolle. 
- 4Visp egg og sukker til eggedosis. Bland først det tørre i eggedosisen, deretter smør- og sjokoladeblandingen. 
- 5Hell deigen i en bakepapirkledd langpanne. Fordel hakkede valnøtter over deigen og stek brownies-kaken midt i ovnen på 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist Tips Brownies skal være litt klissete i midten. 
Nisseluebrownies
- 6Stikk eller skjær ut runde browniesbiter, ca. en munnfull. 
- 7Nisseluer: Pisk sammen kremost og vaniljesukker til smørbar konsistens. Ha ostekremen i en sprøytepose og topp browniesbitene med kremen. Sett på bringebær og sprøyt en liten kule på toppen av bringebæret for å lage dusk på lua. Tips Hvis du ikke har sprøytepose, kan du bruke en vanlig brødpose som du klipper et lite hull i hjørnet på. 
Tips
Friske bær og litt pisket krem eller is smaker også godt til brownien.





