Sjokoladekos

Sjokoladekos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Når du skal unne deg noe godt til dessert, eller bare helt enkelt nyte noe søtt til kveldskosen, kan denne lille drømmen bli en virkelighet.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ l Piano® Mørk Sjokoladepudding
2 dl vispet TINE Kremfløte
1 dl pistasjenøtter

Slik gjør du det

    1. Smelt sjokoladepudding i en kjele over lav varme. Hell den flytende massen i egnet porsjonsglass.
    2. Sett glassene kjølig i 2 - 3 timer til puddingen stivner.
    3. Pynt med vispet krem og pistasjnøtter.
Tips!

Dersom du vil ha en litt mildere variant kan du prøve vanlig sjokoladepudding.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat