Brunostpannekaker

Brunostpannekaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
Pannekaker med smak av brunost er en spennende og smaksrik variant, som passer godt til både dessert og middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
200 g TINE Gudbrandsdalsost Original , revet
2 stk egg
3 ½ dl hvetemel
½ ts salt
2 ss TINE Meierismør til steking

Slik gjør du det

    1. Varm opp melk og revet ost under omrøring, til osten har smeltet.
    2. Ha melkeblandingen over i en bolle og visp inn egg, mel og salt. La røren svelle i 30 minutter.
    3. Ha smør i stekepannen og stek pannekakene på middels sterk varme på begge sider.
Tips!

Disse pannekakene egner seg godt som dessertpannekaker med iskrem eller pisket krem og revet brunost på.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat