Skip to main content

Luftige pannekaker

Enkel
30min

Gode amerikanske pannekaker med det lille ekstra. Luftige pannekaker er smakfulle og blir lett en favoritt.

4.2
(317)
Next ImageLuftige pannekaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
TINE® Meierismør til steking
3 ss
sukker
3.5 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
2 ts
bakepulver
3 stk
egg
1 stk
sitron, kun saften
1 dl
lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en kjele. Ha sukker, mel, salt og bakepulver i en bolle og bland godt.

  2. Knekk egg i en annen bolle og visp sammen. Tilsett yoghurt, sitronsaft, smeltet smør og helmelk. Bruk en håndmikser og bland dette godt sammen med melblandingen. Røren skal være veldig tykk.

  3. Varm smør i en stekepanne. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking.

  4. Bruk en øse og fordel pannekaker utover i pannen. Stek på en side til det danner bobler og overflaten begynner å sprekke. Snu hver pannekake og stek til den er gyllen. Fordel et tynt lag med smør på hver pannekake og topp med sirup.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server pannekakene med litt frisk frukt og vaniljekesam, og du har en god dessert.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter