Tips
Marengs blir seigere dersom du pisker inn sukker til slutt og tilsetter en liten teskje mild og blank eddik.
Antall porsjoner
1
Marengs blir seigere dersom du pisker inn sukker til slutt og tilsetter en liten teskje mild og blank eddik.
Unngå for bløt krem: Det er viktig at både fløten og vaniljekremen er kald. Pisk kremfløten stiv og vend forsiktig inn i kald vaniljekrem. La gjerne kremblandingen stå kaldt i 1-2 timer før den legges på kaken.
Tips
"Verdens beste", eller "Kvæfjordkake", er blitt kåret til Norges nasjonalkake av Nitimens lyttere.
Marengs blir seigere dersom du pisker inn sukker til slutt og tilsetter en liten teskje mild og blank eddik.
Unngå for bløt krem: Det er viktig at både fløten og vaniljekremen er kald. Pisk kremfløten stiv og vend forsiktig inn i kald vaniljekrem. La gjerne kremblandingen stå kaldt i 1-2 timer før den legges på kaken.
Verdens beste (Kvæfjordkake) smaker også veldig godt hvis du bytter ut vaniljekremen med Piano romkrem.