Rocky Road Pavlova
Enkel
2t 40min
Alle blir glade av søt sjokolade, myke marshmallows og sprø mandler – derfor har kaken fått navn etter vanskelige tider. For å gjøre marengsen ekstra spennende kan du vende noen marshmallows inn i den også.
4.2
(55)

Porsjoner
12
6 stk
romtempererte eggehvite
2 ts
hvitvinseddik
4 dl
sukker
2 ts
potetmel
1 ts
vaniljesukker
2 dl
mini-marshmallows
Topping
2 dl
mini-marshmallows
2 dl
hakket melkesjokolade
1 dl
hakkede mandler
Slik gjør du
Marengsbunn
Tips
For perfekt størrelse: Tegn gjerne opp en sirkel på 26 cm på baksiden av bakepapiret for.
Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Ved servering
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det er viktig at det ikke kommer eggeplomme i eggehviten når man skal lage stiv marengs. Skill ett og ett egg i en kopp og ha eggehvitene over i bakebollen fortløpende. Da slipper du å kaste alle eggehvitene om du skulle være så uheldig å få litt eggeplomme i den siste hviten.





