Tips
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Antall porsjoner
12
Pavlovaene kan dekoreres med alle typer bær og frukt, dessertsauser og andre ting som iskrem, spiselige blomster og kakepynt.
Tips
Pavlova kan lages i alle størrelser og varianter. Disse er marmorert med sjokolade og jordbær, og serveres i porsjoner som kan deles i to eller fire.

Pavlovaene kan dekoreres med alle typer bær og frukt, dessertsauser og andre ting som iskrem, spiselige blomster og kakepynt.
Til marmorering kan du bruke ferdigkjøpt sjokolade- eller jordbærsaus. Det er viktig at du ikke blander i for mye saus for da kollapser pavlovaen. Du kan også marmorere pavlova med konditorfarger. Da er det best å vende dem inn forsiktig med en slikkepott før de settes på brettet.