Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær, men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også redde pavlovaen hvis den ikke blir helt vellykket!
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Bakt bringebærsaus
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Tips
Det er viktig å bruke rent utstyr når du stivpisker marengs. Skyld både bolle og visp godt for fettrester vil hindre eggehvitene i å stivne.
Knust pavlova med bakt bringebærsaus
Enkel
2t 40min
Du må ikke knuse marengsbunnen for å servere den med deilig, bakt bringebærsaus, myk vaniljekrem og friske bær, men det gjør den litt annerledes og dessuten enklere å forsyne seg fra. Det kan også redde pavlovaen hvis den ikke blir helt vellykket!
Hvis du ønsker en helt sprø bunn, kan du sette den i stekeovn på 80 °C og la den stå i 7-8 timer. En helt sprø bunn kan oppbevares i 2-4 uker i en tett boks. En bunn som er litt seig inni bør brukes senest dagen etter.
Bakt bringebærsaus
VED SERVERING
Tips
I stedet for kremfløte og vaniljekrem, kan du benytte vår ferdige Piano® Pavlovakrem, som kun skal piskes i 5 minutter. NB: Kremen bør være kjøleskapskald før pisking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Det er viktig å bruke rent utstyr når du stivpisker marengs. Skyld både bolle og visp godt for fettrester vil hindre eggehvitene i å stivne.