Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Gelékake med krem

Middels
1t 30min

Frisk og fargerik gelekake med bær og vaniljekrem.

3.8
(71)
Gelékake med krem

porsjoner

12

Sukkerbrød

5 stk
egg
150 g
sukker
150 g
hvetemel
1 ts
bakepulver

Kakefyllet

1 dl
TINE® Fettfri Skummetmelk eller appelsin-/eplejuice til dynking
0.5 l
Piano® Original Vaniljekrem, evt blandet med pisket kremfløte

Kakepynt

3 dl
TINE® Kremfløte til rundt kanten av kaken
0.5 l
Piano® Rød Gelé, smeltes om
250 g
frosne eller ferske jordbær
20 stk
blåbær

Slik gjør du

Fyllet

Gelelokk

Tips

#1: Ha som en regel at du leser igjennom oppskrift og fremgangsmåte før du begynner å lage kaken. Da unngår du overraskelser.



#2: Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken. Dersom den er helt tørr når du tar pinnen ut, er bunnen ferdig.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter