Gelékake med krem
Middels
1t 30min
Frisk og fargerik gelekake med bær og vaniljekrem.
3.8
(71)

Porsjoner
12
Sukkerbrød
5 stk
egg
150 g
sukker
150 g
hvetemel
1 ts
bakepulver
Kakefyllet
1 dl
TINE® Fettfri Skummetmelk eller appelsin-/eplejuice til dynking
0.5 l
Piano® Original Vaniljekrem, evt blandet med pisket kremfløte
Kakepynt
3 dl
TINE® Kremfløte til rundt kanten av kaken
0.5 l
Piano® Rød Gelé, smeltes om
250 g
frosne eller ferske jordbær
20 stk
blåbær
Slik gjør du
Fyllet
Gelelokk
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Ha som en regel at du leser igjennom oppskrift og fremgangsmåte før du begynner å lage kaken. Da unngår du overraskelser.
#2: Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken. Dersom den er helt tørr når du tar pinnen ut, er bunnen ferdig.







