
Bløtkake med vaniljekrem og bær
Det er tid for fest når du disker opp med denne lekre bløtkaken. Her har vi tatt utgangspunkt i et ferdig, kjøpt sukkerbrød.

Ingredienser
Antall porsjoner
8
Kakebunn
Til dynking
Vaniljefyll
Pynt
Fremgangsmåte
- 1
Del kakebunnen i tre lag hvis den ikke allerede er delt. Legg det nederste laget på fatet. Dynk med melk eller juice.
- 2
Om du bruker kremfløte i stedet for vaniljekrem, vispes den stiv. Fordel halvparten av kremen og 1 dl av de rørte bærene oppå sukkerbrødet.
- 3
Legg på det neste laget og gjør det samme. Legg på toppen og dynk med litt melk eller juice.
- 4
Dekk hele kaken med vispet kremfløte. Bruk en skje eller stekespade og lag "mønster". Legg jordbær, bringebær, blåbær og sitronmelisse på til pynt.
Tips
Kaken bør stå minimum 2 timer for å trekke før servering.
Tips
Her finner du oppskrift på sukkerbrød dersom du ønsker å bake det selv.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



