OL-kaken
Middels
1t 30min
Nydelige OL-kake fylt med verdens fineste krem, knasende gode Daim-kuler og grovhakkede valnøtter.
4.2
(25)

Porsjoner
12
Sukkerbrødet
5 stk
egg
150 g
sukker
150 g
hvetemel
100 g
grovhakkede valnøtter (kan sløyfes)
1 ts
bakepulver
Daim-fyllet
2 dl
1 pose
Daim-kuler evt grovhakket Daim-sjokolade
10 stk
jordbær i skiver
Dynking av bunnene
1 dl
TINE® Fettfri Skummetmelk eller appelsinjuice/eplejuice
Slik gjør du
Daim-fyllet
Valnøtt-fyllet
Dynking av bunnene
Pynting av kaken
Tips
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Ha som en regel at du alltid leser igjennom oppskrift og fremgangsmåte FØR du begynner å lage kaken. Da unngår du overraskelser.
#2: Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken. Dersom den er helt tørr når du tar pinnen ut, er bunnen ferdig.
#3: Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du gjerne dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Bærene vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.
#4: Kaken kan gjerne fylles dagen i forveien, men selve pyntingen bør vente til dagen kaken skal serveres.





