Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Gelékake

Middels
4t 20min

Nydelig gelekake med jordbær og vaniljekrem. Husk at kaken må stå kaldt noen timer til geléen stivner. Holder til ca. 10 porsjoner.

3.6
(150)
Gelékake

Ingredienser

Hjemmelaget sukkerbrød

5 stk
egg
150 g
sukker
100 g
hvetemel
50 g
potetmel
1 ½ ts
bakepulver

Fyll og gelelokk

5 dl
friske eller frosne jordbær

Slik gjør du

  1. Tips

    Det er viktig at springformen presser godt rundt kaken, slik at gelé ikke flyter ned og ut langs kanten.

Tips

Du kan variere med gelétype og bær. Prøv for eksempel bringebærgelé og bringebær. Du kan også gjøre kaken ekstra festfin med vispet kremfløte, både i og rundt kaken.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter