
Vaffelbløtkake med bær
Server vafler på en ny måte ved å legge et godt lag av krem og friske bær mellom hver vaffelplate.

Ingredienser
Antall porsjoner
Vaffelrøre med syrnet melk
Fremgangsmåte
- 1
Når du skal lage gode vafler, starter du med å piske egg og sukker lett. Bland deretter vekselsvis inn det tørre, Kefir og smeltet smør. Rør alt til du får en jevn vaffelrøre.
- 2
La vaffelrøren svelle (stå urørt) i minst 15 minutter. Dette er viktig for å få den riktige konsistensen på røra før du steker vaflene.
- 3
Stek vafler i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl oppå hverandre i stabel for å få dem myke. Dersom du ønsker en hardere overflate på vaflene, må du avkjøle dem på rist.
Fyll
- 4
Visp kremfløten og sukker til du får en luftig krem. Vask bærene. Skjær jordbær i skiver. Spar noen hele til pynt.
- 5
Fordel krem og bær på vaffelplatene og stable dem pent. Pynt med de peneste bærene på toppen og server eventuelt ekstra bær i skål ved siden av.
Tips
Hvis du avkjøler vaffelplatene oppå hverandre i stedet for på rist blir de myke.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



