
Brunostvafler
Gode vafler hvor du attpåtil kan bruke opp restene av brunosten du har liggende. Vaflene har små biter av brunost, som setter god smak. En porsjon vaffelrøre gir 10-12 vafler.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften på vafler med brunost, starter du med å smelte smør og ha det over i en bolle. Rør inn egg, sukker, brunost, melk, mel og vaniljesukker. Visp alt til en jevn røre.
- 2
La røren stå og svelle i minst 15 minutter for å få riktig konsistens.
- 3
Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl.
Tips
Ønsker du sprø vafler avkjøler du vaffelplatene spredt utover på rist. Ligger de oppå hverandre blir de myke.
Tips
Brunostvafler er perfekt å ha med seg ut på tur.