Brunostvafler

Brunostvafler

8
70
Enkel40 min
Gode vafler hvor du attpåtil kan bruke opp restene av brunosten du har liggende. Vaflene har små biter av brunost, som setter god smak. En porsjon vaffelrøre gir 10-12 vafler.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Til denne oppskriften på vafler med brunost, starter du med å smelte smør og ha det over i en bolle. Rør inn egg, sukker, brunost, melk, mel og vaniljesukker. Visp alt til en jevn røre.

  2. 2

    La røren stå og svelle i minst 15 minutter for å få riktig konsistens.

  3. 3

    Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl.

    Tips

    Ønsker du sprø vafler avkjøler du vaffelplatene spredt utover på rist. Ligger de oppå hverandre blir de myke.

Tips

Brunostvafler er perfekt å ha med seg ut på tur.

Del denne oppskriften: