Grove havrevafler med gulrot
Enkel
45min
«Grove vafler er perfekt til hverdagen. Legg på noen skiver brunost og friske bær, så blir det ekstra digg!» – Kjetil Jansrud
3.9
(176)

Ingredienser
Porsjoner
3 stk
egg
4 dl
havremel
2 ts
bakepulver
½ ts
salt
150 g
gulrot, revet
3 ss
TINE® Meierismør til steking
Slik gjør du
- 1
Visp egg, havremel, bakepulver, salt, melk og Kefir til en jevn røre.
- 2
La røra svelle ca. 30 minutter i kjøleskapet.
- 3
Ha i den raspede gulroten og stek vafler i et varmt vaffeljern med smør. Avkjøl på rist.
- 4
Server med fløtemysost og friske bringebær.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Disse grove vaflene er et godt alternativ til brød. Server gjerne med avokado, ruccola, ost og skinke. Passer utmerket i matpakka.