Taco med soyaglasert torsk
«Mitt beste tips for å variere fredagstacoen; en litt lettere variant med torsk, kålsalat og en frisk salsa. Toppet med en dæsj rømme.» – Kjetil Jansrud

Ingredienser
Soyaglasur
Kålsalat
Mangosalsa
Slik gjør du
- 1Finsnitt kålen. Press limesaft og miks sammen alle ingrediensene til kålsalaten i en skål. Juster smaken med mer lime eller sukker. 
- 2Sett en annen skål over slik at kålen står i press. Sett kaldt i minimum 1 time. 
- 3Kutt rødløk i fine, små terninger og legg i en skål. Del chilien i to og skrap ut frøene. Finhakk chilien og bland med løken. Del mango i samme størrelse som løken og bland sammen med resten av ingrediensene. 
- 4Finhakk koriander og bland inn i mangosalsaen. Smak til med litt salt og lime. 
- 5Kok opp soya og ketjap manis. Finhakk chili, hvitløk og ingefær, og ha i kjelen. 
- 6Løs maisenna i vann og tilsett litt og litt i den kokende soyaen under omrøring. Glasuren er ferdig når du har fått en passe tykk konsistens. 
- 7Sett stekeovnen på 160 °C. Kutt torskefileten i terninger og legg i en ildfast form. Ha over smør, salt og pepper. Sett formen i ovnen i 4-5 minutter. Torsken skal være litt rå i midten når du tar den ut av ovnen (ettervarme og varm soyaglasur vil steke fisken ferdig). 
- 8Hell soyaglasur over torsken og dryss over sesamfrø. 
- 9Fyll glasert torsk, kålsalat og mangosalsa i tortillalefsen og topp med rømme. 




