Skip to main content

Iskremsaus med brunost

Enkel
15min

Brunost passer til mye mer enn på brødskive eller på vafler. Her er et spenstig forslag hvor brunost danner basisen for en dessertsaus perfekt til iskrem.

4.4
(18)
Next ImageIskremsaus med brunost

Ingredienser

Antall porsjoner

Iskremsaus

100 g
revet TINE® Gudbrandsdalsost, eller annen god brunost
1 ss
sirup

Ved servering

1 l
iskrem (eksempelvis vanilje)
100 g
bringebær, eller andre bær
1 dl
hakkede mandler, pistasj eller andre nøtter
16 stk
iskjeks

Fremgangsmåte

  1. Riv brunost og smelt den i varm melk og sirup. Rør til sausen er jevn og tykner litt.

Ved servering

  1. Server sausen, gjerne varm, til is. Pynt med ulike bær eller frukter, hakkede mandler eller nøtter og kjeks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hakkede mandler/nøtter og kjeks smaker godt til denne gode dessertsausen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter