Brunostmuffins

Brunostmuffins

Kommentarer 9
  • Enkel
  • 25 min
  • 15 min
Ekstra gode og saftige muffins med brunost. Av denne oppskriften får du ca. 18 små eller 8 store brunostmuffins.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk egg
½ dl sukker
75 g TINE Meierismør
2 dl TINE Yoghurt Skogsbær
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
175 g hvetemel
150 g revet TINE Fløtemysost Original , eller annen god brunost

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften på hjemmelagde brunostmuffins trenger du muffinsformer eller et muffinsbrett.
    2. Sett på stekeovnen på 200 °C.
    3. Visp egg og sukker til luftig eggedosis.
    4. Smelt smør og ha i yoghurt.
    5. Bland vaniljesukker, bakepulver og mel sammen med revet brunost.
    6. Ha det våte og det tørre skiftevis i eggedosisen. Rør så det blir blandet. Fyll røren i formene (ca. ¾ fulle). Stek kakene midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Tips!

Lag din egen vri på muffinsene ved å for eksempel tilsette en håndfull rosiner.

Kommentar

Kommentarer

  • Anne

    1 år siden
    Jeg brukte Fløtemysost, ble veldig godt!

    Kommenter  (0)


  • Grete

    1 år siden
    Hvilken brunost anbefales her?

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Grete, Siden Brunost Millom er sanert anbefaler vi å bruke Fløtemysosten til denne oppskriften :) Ønsker du en kraftigere smak burde du bruke en av Brunostene med mer smak. Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Catharina

    2 år siden
    Hei. Jeg lurer på om jeg kan bruke havremel fremfor hvetemel? Vil dette gjøre noe med konsistensen? ??

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Catharina, Klart du kan, Det vil ikke gjøre noe med konsistensen så lenge det er er like finmalt :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Elena

    3 år siden
    Fantastiske muffens og ikke for søte. Jeg brukte yoghurt naturell og derfor brukte litt mer sukker (brun). Nydelig brunost smak! Anbefaler! :-)

    Kommenter  (2)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      3 år siden
      Hei Elena, Takk for hyggelig tilbakemelding og godt tips :)

      Kommenter  (0)


  • Ingrid

    5 år siden
    Veldig gode og saftige muffins. Jeg hadde også i blåbær og det var en god kombinasjon:-)

    Kommenter  (2)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Høres veldig godt ut! Takk for godt tips.

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat