
Bjørnebærmuffins
Her er oppskrift på noen saftige muffins med bjørnebær. Muffinsene blir ekstra friske med sitron i deigen.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Glasur:
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger 12 - 15 muffinsformer i papir. Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en bolle. Rør i smeltet smør. Tilsett sukker og revet sitronskall. Rør i melk og egg vekselvis.
- 3
Rør forsiktig inn bjørnebær, som er blandet med 1 ss sukker og hakkede mandler.
- 4
Fordel røren i papirformer og sett dem på bakeplate. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter.
- 5
Rør sammen glasuren. Avkjøl muffinsene på rist og smør på glasuren. Pynt med bjørnebær ved servering og gjerne noen strimler sitronskall.
Tips
Bjørnbær blir modne litt sent på sommeren. Du kan bruke både bringebær og blåbær i stedet for bjørnebær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



