
Kokosmuffins med sjokolade
La deg friste av oppskrift på mektige, mørke og saftige festmuffins med tydelig smak av kokos. Oppskriften passer til 6 store eller 12 små muffinsformer. Muffinsene er perfekte å ta med seg som venninnegave, i barnebursdag eller å overraske familien med på lørdagskvelden.

Ingredienser
Antall porsjoner
Muffins med sjokolade
Fremgangsmåte
- 1
Rør kakao ut i kokende vann.
- 2
Visp egget luftig med sukker og rør i yoghurt.
- 3
Bland de tørre ingrediensene og rør dem i deigen sammen med kakaovæsken. Tilsett kokosmasse og fyll muffinsformene ¾ fulle med deig.
- 4
Stek midt i ovnen ved 175 °C i ca 20 minutter. Avkjøl på rist.
Sjokoladetopping
- 5
Smelt smøret, rør i alle de tørre ingrediensene til toppingen. Avkjøl. Rør i kremosten. Sett blandingen kjølig slik at toppingen setter seg litt.
- 6
Ha kremen over i en sprøytepose og pynt muffinsene med kremen. Har du ikke sprøytepose, så smør toppingen over muffinsene med en kniv. Dryss over litt kokosmasse før servering.
Tips
Utvalget av kakepynt, konditorfarger og kakeformer er stort, så du kan velge og vrake i mye morsomt. Med cupcakes er det lov å være overdådig, så her er det bare å pøse på!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



