Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Cupcakes med sitrontopping

Middels
25min

En frisk krem av sitron kan passe i smak både til lyse og mørke cupcakes. Revet sitronskall fungerer som dekorativ pynt. Du kan også strø kokos på og pynte med friske jordbær.

3.6
(115)
Lagre
Skriv ut
Del
Cupcakes med sitrontopping

Ingredienser

Lys muffinsdeig:

2 stk
egg
1.5 dl
sukker
1 ts
vaniljesukker
4 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
¼ ts
salt

Sitrontopping:

25 g
romtemperert TINE® Meierismør
2 ss
sitronsaft
1 stk
sitron revet skall av
5 dl
melis

Slik gjør du

Tips

Rør inn forskjellige smaker i grunndeigen, for eksempel sjokolade, gulrot og rosiner, eller frosne bær. Det gir variasjon og smaker herlig sammen med ulike typer av topping.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter