Superrask sommerpai

Superrask sommerpai

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk Nå® Paibunn
3 dl TINE Kremfløte
1 pakke Piano Vaniljekrem
500 g friske bær

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
    2. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
    3. Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.
Tips!

#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.

#2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat