
Superrask sommerpai
Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.
- 2
Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.
- 3
Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.
Tips
#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.
#2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



