Skip to main content

Superrask sommerpai

Enkel
40min

Dette er en oppskrift på en enkel og supergod pai. Den er rask å lage, og smaker fantastisk. Kombinasjonen av bær og krem gir en nydelig smak av sommer. Oppskriften gir ca. ti biter.

3.9
(62)
Next ImageSuperrask sommerpai

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
ferdig paibunn
500 g
friske bær

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Dekk en pai- eller kakeform (24 cm i diameter) med paibunnen.

  2. Prikk bunnen med en gaffel, og sett den kjølig i 15 minutter. Stek bunnen midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl.

  3. Visp kremfløten, og bland den forsiktig inn i vaniljekremen. Rett før servering fyller du paibunnen med kremen, og pynter med bær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: Paibunnen kan stekes dagen i forveien. La den stå i paiformen, i romtemperatur, men et rent kjøkkenhåndkle over.

#2: Pynt gjerne paien med frukt, nøtter eller sjokolade.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter