Eplesufflé

Eplesufflé

0
25
Middels70 min
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør

Slik gjør du det

  1. 1

    Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. 2

    Smelt smør, og pensle formen med smør.

  3. 3

    Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.

  4. 4

    Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.

  5. 5

    Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.

  6. 6

    Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.

Tips

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Del denne oppskriften: