tablecloth-basil
Eplesufflé
(22)

Eplesufflé

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

  • Steketid

Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Utstyr

Suffléform
1 ssTINE Meierismør
3 stksyrlige epler
1 sskanel
2 sssukker
5 dlPiano Vaniljekrem (en pakke)
3 stkegg
1 ssmaizena

Tilbehør

3 dlvispet TINE Kremfløte eller lett dessertfløte
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Smelt smør, og pensle formen med smør.
    3. Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
    4. Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
    5. Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
    6. Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.
blue heart
Tips!

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff