Eplesufflé

Eplesufflé

Kommentarer 0
  • Middels
  • 70 min
  • 50 min
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Suffléform
1 ss TINE Meierismør
3 stk syrlige epler
1 ss kanel
2 ss sukker
5 dl Piano Vaniljekrem (en pakke)
3 stk egg
1 ss maizena

Tilbehør

3 dl vispet TINE Kremfløte eller lett dessertfløte

Slik gjør du det

    1. Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
    2. Smelt smør, og pensle formen med smør.
    3. Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
    4. Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
    5. Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
    6. Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.
Tips!

Husk at gjestene skal vente på suffléen, og ikke suffléen på gjestene.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat