Eplesufflé
Middels•70 min50 min
Sufflé kan være et risikoprosjekt, men velger du denne oppskriften, er du nesten garantert å lykkes.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ss
-
3 stksyrlige epler
-
1 sskanel
-
2 sssukker
-
5 dlPiano® Original Vaniljekrem (en pakke)
-
3 stkegg
-
1 ssmaizena
Tilbehør
-
3 dlvispet TINE® Kremfløte eller lett dessertfløte
Slik gjør du det
-
1
Til denne oppskriften trenger du en suffléform på ca 1 liter. Sett stekeovnen på 175 °C.
-
2
Smelt smør, og pensle formen med smør.
-
3
Skrell eplene og ta ut kjernehus. Skjær resten i biter.
-
4
Legg eplene i den smurte suffléformen, og dryss over kanel og sukker.
-
5
Skill eggene. Bland vaniljekrem, eggeplommer og maizena. Stivpisk eggehvitene, og vend dem inn i blandingen. Hell røren over eplene i suffléformen.
-
6
Stek suffléen i ca. 50 minutter. Server straks, gjerne med litt pisket krem til.