Myke vaniljehorn
Enkel
3t
Fyll huset med lukten av nybakte vaniljehorn. Dette er fristelser det skal vanskelig la seg gjøre å motstå. Her er oppskriften på 24 små, nette horn som fylles med deilige vaniljesmør.
3.9
(105)

Porsjoner
1
Horn:
50 g
gjær
0.75 dl
100 g
8 dl
hvetemel (ca)
2 stk
egg
1 stk
eggeplomme
1.25 dl
sukker
½ ts
salt
Pynt
1 stk
egg til pensling
2 ss
vaniljesukker, siktes
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Disse hornene egner seg godt til å fryses, men frys dem uten at du har siktet vaniljesukker over. Pynt hornene like før servering. Også melisglasur gjør seg godt på disse vaniljehornene.
#2: Hva med en liten vri på disse gode hornene til neste gang? Fyll dem med makronfyll i stedet. Makronfyll lager du ved å male 100 g mandler med ca 100 g melis, noen spiseskjeer vann og 1 eggehvite. Ha på ca 1 ts av dette fyllet i hvert horn, før du ruller dem sammen.





