Jordbærsnitter
Enkel
2t 15min
Denne langpannekaken er perfekt kaffemat om sommeren, fylt med jordbærsyltetøy og kransekakemasse. Den kan gjerne fryses.
3.0
(7)

Porsjoner
15
25 g
gjær
2.5 dl
lunken TINE® Lettmelk 1,0 % fett
½ ts
salt
½ ts
kardemomme
2 ½ ss
sukker
6.5 dl
hvetemel (ca.)
75 g
mykt TINE® Meierismør
Fyll:
50 g
kransekakemasse (ca.)
1 dl
jordbærsyltetøy (ca.)
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Bruk gjerne hjemmelaget jordbærsyltetøy: Rens og skyll 1 kg jordbær. Skjær i biter og legg dem i en kjele. Tilsett 300 g syltesukker og varm under omrøring. La det koke i ca. 5 minutter. Skum syltetøyet og hell det på varme og rene glass. Sett på tett lokk. Oppbevar syltetøyet mørkt og kjølig.





