Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Fylte boller

Enkel
1t 30min

De ser ut som helt vanlige boller, men inne skjuler det seg små smaksskatter som mandelmasse, vaniljekrem eller sjokolade. Eller ditt eget favorittfyll.

3.8
(65)
Fylte boller

porsjoner

1

Grunndeig søt gjærbakst:

50 g
gjær
½ ts
salt
1.25 dl
sukker (ca.100g)
1 ½ ts
malt kardemomme
1 stk
egg
12 dl
hvetemel (ca)

Pensling:

1 stk
sammenvispet egg

Vaniljefyll:

Sjokoladefyll:

100 g
sjokoladebiter

Og/eller mandelfyll:

100 g
mandler
100 g
melis (eller sukker)
2 ss
vann (ca)

Dryss:

4 ss
melis (gjerne iblandet 2 ts kakaopulver)

Slik gjør du

Mandelmassefyll:

Tips

Har du boller i fryseboksen er det fort gjort å tine dem. Og de vil smake som nybakt! La fryste boller bli svakt lune ved å varme de sakte opp i en lav panne med lokk i ca 30 minutter eller varme de opp på svak temperatur i stekeovnen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter