Glutenfrie fastelavnsboller
Enkel
1t 30min
Alle fortjener å bli servert ferske og saftige fastelavnsboller. Fastelavnsboller kan fint lages med glutenfritt mel og dermed spises også for deg med cølaki eller glutenintoleranse. Fyll fastelavnsbollene med herlig vaniljekrem, som gir bollene det lille ekstra. God fornøyelse!
4.0
(152)

Porsjoner
1
Glutenfri bolledeig
3 dl
varmt vann
2 ss
fiberhusk
70 g
jyttemel
500 g
lyst glutenfritt mel
50 g
gjær
6 ss
smeltet TINE® Meierismør
½ ts
salt
1.5 dl
sukker
1 ts
kardemomme
Dryss:
3 ss
melis
Slik gjør du
Steke boller
Fyll til glutenfrie fastelavensboller
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Hvis du ønsker et alternativ til vanlig krem eller vaniljekrem i bollene, kan du blande 3 - 4 spiseskjeer sjokoladesaus eller litt syltetøy i kremen







